Ga naar hoofdinhoud

Symposium 2024

10 Oktober – Figi Hotel in Zeist
Van Zorg naar Gewoon Leven; van plan naar praktijk

In de praktijk

Symposium 10-10-2024

Wij nodigen je van harte uit voor ons 2e symposium met de titel “Van Zorg naar Gewoon Leven; van plan naar praktijk” op 10 oktober 2024. Tijdens dit evenement delen we kennis, ervaringen en inspirerende initiatieven om ouder worden zo gewoon mogelijk te maken en laten we zien dat dit ook al gebeurt. Samen streven we naar een samenleving waar zorgen voor en met elkaar normaal is en waar hulp en zorg toegankelijk is voor iedereen die dat echt nodig heeft.

Over de beweging van Zorg naar Gewoon Leven
Vanuit de beweging “van Zorg naar Gewoon Leven” sluiten we aan bij ‘ieders eigen wijze’ en maken we ‘samen thuis’ leidend. Of iemand nu in zijn eigen huis woont, in een woongroep of in een verpleeghuis, hij bepaalt zelf hoe hij wil leven en heeft de regie. Door  initiatieven te delen van mensen en organisaties, zetten we landelijk een versnelling in gang om ouder worden zo gewoon mogelijk te laten zijn.

Symposium 2024 “Van Zorg naar Gewoon Leven; van plan naar praktijk”

Datum: donderdag 10-10-2024
Tijd: 10:00-16:30 uur
Locatie: Figi Hotel in Zeist

Meld je nu aan voor de gratis symposium:

Velen zijn je al voorgegaan en delen graag hun ervaringen met jou. Hoe maak jij de beweging van Zorg naar Gewoon Leven? Kom naar ons symposium en ontdek hoe je van plan naar praktijk komt.

Noteer de datum in je agenda! Wil je zeker zijn van deelname? Meld je snel aan voor het symposium. We hebben een maximum aantal plaatsen beschikbaar.

Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging van deelname. In september ontvangt je het definitieve programma waarbij we je vragen een persoonlijk programma te kiezen.

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op ons symposium!

De komende periode vullen we deze pagina aan met definitieve inhoudelijke sessies. Waarna je als deelnemer je persoonlijke programma kunt samenstellen.

Wie kom je tegen?

Bestuurders, zorgprofessionals, managers, financieel experts, strategen en  opleidingsfunctionarissen van zorgaanbieders, Zorgkantoor + zorgverzekeraar (zorginkopers en beleidsadviseurs), Beleid (VWS, Nza, IGJ, ZINL, Zonmw), Gemeenten (beleidsadviseurs, managers en consulten Wmo), Welzijnspartijen, Woningbouwcoöperaties, Huisartsen, SO’s, VS, POH-s, Ouderen, Mantelzorgers, Overige partijen (zoals NLZVE, ReableNL, Rabobank, V&VN)

Accreditatie
Voor dit symposium vragen wij accreditatie aan voor diverse beroepsgroepen.

Vragen?
Voor inhoudelijke of organisatorische vragen kun je de organisatie bereiken via info@vanzorgnaargewoonleven.nl

Meld je hier aan!

Aanmelden