Ga naar hoofdinhoud

Aftermovie en terugblik: symposium Van Zorg naar Gewoon Leven

Visie

Het is even geleden, maar minstens net zo actueel.

Op 28 september organiseerde de coalitie “Van Zorg naar Gewoon Leven” een symposium met dezelfde naam. Deze inspirerende dag verwelkomde 400 deelnemers, waaronder zorgprofessionals, cliënten(raad), ouderen, bestuurders, managers, zorgaanbieders en -inkopers, beleidsmakers, hogescholen, gemeenten en vertegenwoordigers uit de woningbouwsector.

Het symposium diende als een platform waarop kennis werd uitgewisseld en concrete handvatten werden aangereikt. De deelnemers vertrokken met waardevolle inzichten, klaar om deze in de praktijk te brengen.

Als onderdeel van onze maatschappelijke beweging delen we graag alle presentaties en opnames van deze dag met jou. Ook vind je hier een door AI gegenereerde video, die je kunt gebruiken binnen je eigen organisatie en netwerk om gesprekken te starten.

Houd onze website, vanzorgnaargewoonleven.nl in de gaten. Samen bouwen we aan deze beweging, voor en met elkaar.  Mis je informatie of heb je zelf een initiatief dat je wilt delen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier.

Laten we blijven samenwerken aan een toekomst waarin zorg meer is dan alleen zorg; een toekomst van gewoon leven.

Het symposium werd geopend met een inspirerende, door ai ontwikkelde film over het verleden, heden en toekomst van zorg.

Aftermovie:

In de praktijk

Opnames en presentaties

Alle presentaties en opnames die gemaakt zijn, kunt u hieronder terug vinden. Heeft u vragen? mail dan naar info@vanzorgnaargewoonleven.nl 

 

Zelf een initiatief of mis je iets?

Neem contact met ons op via onderstaande knop om een vraag te stellen of jouw initiatief te delen.

Neem contact op